Image

  Laat uw nummer achter

  Laten we u terugbellen
  IT Support Services

  Batterij

  SOLAX TRIPLE POWER HOOFDBATTERIJ 5,8 KWH
  Productreferentie: T-BAD H5.8
  5,8 kWh batterijmodule + BMS geïntegreerd

  LiFePO4-technologie

  6000 cycli

  Schaalbaar tot 23,2 kWh

  10 jaar garantie

  Minimaal 2 accu’s bij X3 hybride – Maximaal 4 accu’s

  van 1 Batterij voor Single Phase X1

  divider

  SOLAX Triple Power hoogspanning 5,8kWh-batterij voor de beste prijs . De SOLAX hoogspanning 5,8kWh-batterijen worden aanbevolen bij het gebruik van een groot aantal cycli (meer dan 6000 cycli). Het voordeel van deze batterijen is dat u ze tot 100% van hun capaciteit kunt gebruiken. Dit Batterijen lithium-ion pack is de ideale oplossing voor een optimaal functioneren voor de komende 20 jaar. Er is geen onderhoud nodig. Een perfect design dat zich direct integreert in uw huis. Deze lithiumbatterij is klaar voor gebruik.

  Lithium Iron Phosphate-batterij: De Solax-batterij beschikt over lithiumtechnologie wat hem lichter maakt dan loodbatterijen. Lithium-ijzerfosfaat is veiliger voor het milieu. Er zijn geen geheugeneffecten en de autonomie is hoger.

  Ontlading 100%:  Deze batterij verzekert u van de best verkrijgbare ontlading tot 100%. U heeft een capaciteit van 5800Wh die u kunt ontladen tot maximaal 5800Wh.

  Meer dan 6000 oplaadcycli: De lange levensduur van deze batterij maakt een ideaal gebruik op de lange termijn mogelijk. Met een gemiddelde van 250 cycli per jaar heeft de Solax-batterij een geschatte levensduur van 20 jaar.

  Lichtgewicht ontwerp: De Triple power-batterij weegt 72 kg. Dankzij het eenvoudige en smalle ontwerp kunt u hem eenvoudig thuis installeren. Een temperatuur tussen de -10 °C en 50 °C garandeert een optimaal gebruik, ongeacht de locatie van de installatie.

  Opslagcapaciteit: 5800Wh: De capaciteit van deze batterij is 5800Wh. Dit komt neer op 5800W voor een duur van 1 uur. Als dit niet genoeg is, kunt u dezelfde batterijen toevoegen . De capaciteit wordt eenvoudigweg toegevoegd.

  Uitgangsvermogen: 4000W: Het uitgangsvermogen van de Triple power-batterij is maximaal 4000W.

  Nauwkeurig geïnstalleerd door onze technische batterij specialist.

  Betrouwbaarheid

  We bieden nauwkeurige, betrouwbare en ethische diensten bij ons deskundige personeel. We passen de snelste en meest betrouwbare methoden voor uw merk toe.

  Loyaliteit

  Ons langetermijnwerk gaat door totdat de baan is voltooid. We leggen solide en langdurige relaties op met alle bedrijven waarmee we samenwerken.